Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 24-07-2020

Driftstimer

Åbningstider fastsat d. 23-03-2020
lørdagLukket
søndagLukket
mandagma
09:00 – 15:00
tirsdagti
09:00 – 15:00
onsdagon
09:00 – 15:00
torsdagto
09:00 – 15:00
fredagfr
09:00 – 14:30
Lukket nu.
Åbner i  1 Dag 20 h 16 min.
1 Dag 20 h 16 min

Forretningsinformationer

CVRP-nr
DK36051787
CVR-nr
36051787
Etableringsår
01 sep 2014

Beskrivelse

OctoKom er et ungt og passioneret onlinebureau med base i hjertet af Nordjylland, Aalborg.
Vi brænder for det arbejde, vi udfører, og ser det som vores fornemste opgave at medvirke til, at små og mellemstore virksomheder bliver mere synlige på internettet. Denne synlighed skaber vi ved at hjælpe virksomhederne med at udnytte det enorme potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier. Vi ved, at det materiale, der er offentligt tilgængeligt – hvad enten det drejer sig om dine brochurer, teksten på din webshop eller måske bare et salgsbrev – fremstår som firmaets ansigt udadtil, og det er vigtigt, at det nemt at læse og let forståeligt. Ved at lade vores korrekturlæsere gennemgå dine tekster for eventuelle stave-, formulerings- og grammatiske fejl sikrer du, at den tekst, der kommer ud til dine kunder, fremstår professionelt.


Firmabeskrivelse
Vi er et ungt og passioneret online bureau med base i Aalborg. Vores passion for at øge og forbedre danske små og mellemstore virksomheders onlineeksistens gør, at vi går meget op i kvaliteten af det materiale, vi leverer. Ydermere forsøger vi altid at komme i øjenhøjde med vores kunders potentielle og eksisterende kunder.

Vores arbejdsmentalitet er, at man skal gøre, hvad man er god til. Begiver man sig ud i et fagområde, hvor man ikke føler sig helt hjemme, fjerner det fokus fra de værdigivende opgaver.

Som kunde
Hos det nordjyske online bureau OctoKom har du fuldt ejerskab over alt, hvad vi arbejder med, uanset om det er sociale medier, online marketing eller noget andet. Ejerskabet ligger altid hos dig som kunde.

Vi er store modstandere af et tvunget samarbejde, da det, efter vores overbevisning, i sidste ende aldrig ender positivt. På baggrund af den filosofi, har vi hos OctoKom ingen bindingsperioder, og ingen af vores løsninger er automatisk fortløbende.

Ingen kender din virksomhed bedre end dig, derfor ønsker vi, at vores kunder har fuld indsigt i, hvad der sker og kommer med inputs hertil, selvfølgelig kun, hvis det ønskes og tiden er til det.

Mission
Vores mission er at skabe mere synlighed for små og mellemstore virksomheder på nettet. Derved skabe et mere personligt bånd mellem virksomhedernes eksisterende såvel som potentielle kunder. Og vigtigst af alt, skabe en lukrativ forretning online, som kan hjælpe med at nå virksomhedernes forretningsmæssige mål.

Vision
Gennem velskrevet tekst, og løsninger uden noget med småt, vil vi opnå vores mål om, at styrke danske virksomheders online position, så deres markedsandele øges, og bundlinjen styrkes.

Vores værdier
Vi kan til tider godt virke lidt som onlinehippier, da det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og ikke går med en træls fornemmelse i kroppen over vores samarbejde.

Deraf kommer vores kerneværdier overfor vores kunder:
Frihed
Gennemsigtighed
Passion
Stikord:
Online, Reklamebureau, SEO, Tekst, Tekstforfatter, AdWords, Kommunikationsbureau, Sociale Medier, Kommunikationsrådgiver, Hjemmesidetekst, Erhvervsrådgiver, Onlinebureau, Ad Words
Talte sprog
Dansk, Engelsk, Svensk, Norsk
Mulige betalingsmetoder
  • Bankoverførelse
    Bankoverførelse

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af OctoKom!

Del dine erfaringer!

Kontaktperson

Jesper Luff Olesen
VIRKSOMHEDSLEDELSE

Send meddelelse

25940564

Facebook
Twitter